Bubble Feest (Volwassenen)

Op zoek naar een origineel uitje? Dan is een Bubble Feest iets voor jou!

Bij ons kun je uren plezier hebben met de unieke combinatie Bubble Voetbal & Voetbal Darts. Aangezien wij 1 van de weinigen zijn in Nederland die Voetbal Darts aanbieden, bent u verzekerd van een origineel uitje! Heb jij een fluwelen traptechniek waardoor jij de bal makkelijk in de roos schiet tijdens een potje Voetbal Darts? Of ben jij veel sterker dan je collega’s, vrienden of familieleden en beuk je hen flink omver tijdens een potje Bubble Voetbal? Bij ons kom je hier achter!

Bubble Voetbal

Bubble Voetbal, een fenomeen overgewaaid vanuit Scandinavie, is een spel waarbij plezier centraal staat. Het gaat er niet om of je goed kunt voetballen maar dat er gelachen wordt. Door middel van een grote luchtbal die om het lichaam heen gaat, ben je oersterk. Flink tegen elkaar opbotsen behoort dus zeker tot de mogelijkheden. Het feit dat elkaar beuken geen pijn doet, maakt het extra leuk. Vandaar dat Bubble Voetbal erg leuk is als origineel uitje. Het pak werkt als een soort airbag,

Voetbal Darts

zodat je niks van de klappen voelt. Het is niet alleen geschikt voor de voetballers onder ons; iedereen, zowel heren als dames, vermaakt zich prima tijdens een potje Bubble Voetbal. Vandaar dat Bubble Voetbal erg leuk is als origineel uitje.

Voetbal Darts

De naam zegt het eigenlijk al een beetje; met een voetbal, darts spelen. Door het speciale zelfklevende, opblaasbare dartbord kun je schietend punten verdienen. In twee teams gaan jullie tijdens een potje Voetbal Darts punten bij elkaar sprokkelen om er zo achter te komen welk team het beste kan mikken. Bij een goed schot komt ook een dosis geluk kijken. Daarom hoeft niet per definitie degene met de beste trap dit onderdeel te winnen. Op dit moment zijn wij de enige in Nederland waar een potje Voetbal Darts gespeeld kan worden. Gegarandeerd origineel dus!

Plezier

Bij Bubble Feest ben je aan het goede adres voor een aantal uur vertier. Een origineel uitje bevat natuurlijk verschillende ingrediënten. Er moet een wedstrijdelement in zitten; tijdens onze feestjes kunnen de fanatiekelingen zich lekker uitleven. Wat misschien nog wel veel belangrijker is, is dat er plezier gemaakt wordt. Ook op dat vlak ben je bij ons aan het juiste adres. Zoek je dus een origineel uitje waarbij een glimlach centraal staat? Dan is een Bubble Feest datgene dat jij zoekt! Leuk als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiefeest maar ook gewoon om een keer te doen met een aantal vrienden. Het is al mogelijk vanaf 8 personen.

Prijzen Bubble Feest

Hieronder een overzicht van de prijzen van een Bubble Feest. Ieder Bubble Feest wordt op maat samengesteld met activiteiten naar wens.

Het minimale aantal personen voor een Bubble Feest is 8. Er is geen maximum aan verbonden.


Prijs

Prijs per persoon: €20,-*
Tijd: +/- 1,5 uur
Inclusief: Bubble Voetbal & Voetbal Darts, onbeperkt frisdrank, kleine versnapering.

Vul snel het beschikbaarheids formulier in om te kijken of jouw datum nog beschikbaar is!