Gastenboek

Vindt u het leuk om een reactie achter te laten of heeft u een vraag over een Bubble Kinderfeestje? Schrijf dan geheel vrijblijvend iets in ons gastenboek!

Reacties (96)

 1. Ramona

  Wat heeft onze zoon vandaag een fantastische dag gehad met zijn vriendjes ! Alle kinderen vonden het superleuk en alles was echt heel goed geregeld. De kleine broertjes en zusjes hebben zich ook prima vermaakt. Bedankt voor deze onvergetelijke dag.

  Reageren
  1. Renate (Auteur bericht)

   Dankjewel, was zeker gezellig met alle enthousiaste ouders langs de kant🥳🎉

   Reageren
 2. Caroline

  Wat een leuke middag heeft mijn zoon gehad met zijn vrienden tijdens het kinderfeestje. Hier wordt nog lang over nagepraat. Ook het contact voor het regelen van het feestje heb ik als zeer prettig ervaren. Echt een aanrader. Nogmaals bedankt voor de superleuke middag!

  Reageren
 3. Nathalie van der Vorm

  Mijn dochter (11) heeft met 6 vriendinnetjes een topmiddag gehad. Renate heeft ze een onvergetelijke middag bezorgd met heel veel lol! Leuke spellen met de bubbles en veel afwisseling. Echt een aanrader!!!

  Reageren
 4. Minke Starink

  Geniaal die bubble ballen. Gisteren met 15 jongens van 10/11 jaar een verjaardagsfeestje gevierd waarbij wij alleen voor taart hebben gezorgd. Renate nam het daarna over en het enige wat wij nog hoefde te doen was genieten van het schouwspel.
  De jongens waren vreselijk enthousiast en wisten van geen ophouden.
  Dankjewel Renate, we komen graag keertje terug!

  Reageren
 5. Irma

  Renate heeft onze dochter een geweldige middag bezorgd. Helaas slecht weer maar dat heeft de pret niet mogen drukken, Renate heeft een gymzaal geregeld. De middag is heel afwisselend, spelletjes spelen, vrijspelen met de bal en af en toe een korte pauze met wat te eten en drinken. Mijn dochter vond het veel te snel voorbij gaan….dat zegt genoeg!
  Bedankt Renate voor je vrolijke begeleiding!

  Reageren
 6. Shanna

  Vandaag heeft onze zoon zijn kinderfeestje bij Renate gevierd! Het was superleuk en gezellig. De kinderen hebben erg gelachen en deden enthousiast mee. Bedankt Renate voor deze topverjaardag!

  Reageren
 7. Kristin

  Voor de 4e keer een feestje gehouden bij bubble, deze keer met 13/14 jarigen en was weer top!! Kinderen krijgen er geen genoeg van! En super begeleiding door Renate!

  Reageren
  1. Renate

   Het was weer gezellig en de kids waren nog even fanatiek!!
   Wie weet tot de volgende keer :))
   Dank jullie wel.

   Reageren
 8. Erik

  Zondag hebben wij het kinderfeestje van onze zoon gevierd.

  Gezien het slechte weer hadden we een gymzaal gehuurd en het bubblefeestje binnen georganiseerd
  Het was een groot succes, lachende gezichten en op het eind hele vermoeide kinderen 🙂

  Bedankt Renate!

  Reageren
 9. Heidi

  Gister het kinderfeestje van onze 11 jarige zoon gevierd, wat een super geslaagd feestje!!
  De bubbles zijn echt geweldig en de begeleiding van Renate is super. De jongens hebben zich enorm vermaakt. Een potje voetbaldarts en patatjes om het af te sluiten, we hebben genoten.
  Echt een aanrader!

  Reageren
 10. Janet van den Brink

  Vandaag het feestje van onze zoon gevierd. 8 stuiterende jongens van 8 jaar. Nou dan is dit echt een ideaal feestje! Ze hebben zich twee uur vermaakt en uitgeleefd. Geen moment verveeld en na twee uur waren ze er nog niet klaar mee.
  Ontzettend veel lol gehad. Renate legt alles goed uit en begeleid de spellen super. Ze helpt de kinderen waar nodig.
  Bedankt! Dit was de eerste maar zeker niet de laatste keet dat we dit hier gaan doen!

  Reageren
 11. Tara

  Vandaag het kinderfeestje gevierd van ons zoontje (9 jaar). Wat waren de kids enthousiast. Met alle spellen hebben ze veel lol gehad en zowel individueel als in groepsverband gestreden om maar te kunnen winnen. De diversiteit van spellen zorgt ervoor dat iedereen zijn kwaliteiten aan bod komen.
  Renate gaf zowel vooraf als tussendoor duidelijk aan wat de spelregels en opdrachten waren. Daarnaast stond ze ook klaar als gastvrouw en heeft ze de kinderen goed verzorgd door regelmatig wat te drinken aan te bieden met daarbij een zakje chips.
  Vanwege het prachtige weer konden we gebruik maken van de buitenlocatie, die echt top was. De kids waren allen aan het einde van het feestje moe maar voldaan. De grote lach op de gezichtjes van de kids met de enthousiaste reacties maakte het feestje compleet. Al met al een zeer geslaagd feestje die wij iedereen aan kunnen aanraden.

  Reageren
 12. Linda Elgersma

  Vandaag het partijtje van onze dochter gevierd. En wat was het leuk! Het is echt een aanrader. De begeleiding van Renate is echt super! De verschillende spelletjes zorgen voor genoeg variatie. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt! Tussendoor genoeg te drinken gehad, wat ook echt nodig is 😉 en een zakje chips erbij. Als afsluiter de patatjes met een snack erbij. Kortom een zeer geslaagd feestje! Zeker voor herhaling vatbaar! Groetjes van Linda.

  Reageren
 13. Lotte

  Vandaag mijn partijtje gevierd. Ik vond het heel erg leuk. Ik kan niet zeggen wat ik het leukst vond, het was allemaal gewoon heel leuk.
  Groetjes van Lotte

  Reageren
 14. Nanda Houweling

  19 februari hebben we het kinderfeestje van onze 9-jarige zoon gevierd bij Bubble kinderfeestje. Wat een succes! De kinderen hebben zich flink kunnen uitleven met het botsen in de ballen, maar ook met alle leuke games die Renate met veel geduld en humor begeleid, geassisteerd door Bas. Mijn zoon wilde op zijn kinderfeestje ook graag een activiteit met zijn Nerfs doen. Geen probleem voor Renate, hier werd gewoon een spel omheen verzonnen. De accommodatie (want winter, dus koud en nat buiten) is ook volledig geregeld, hier had ik geen omkijken naar. Bedankt Renate en Bas, alle kinderen hebben het super naar hun zin gehad.

  Reageren
  1. Josette

   Vandaag 12-7-2020 super leuk kinderfeestje van onze 8-jarige dochter en haar vrienden. Ontzettend hillarisch in de bubbelballen! Ze hadden super lol en waren super actief in de weer.
   Renate enthousiasmeert iedereen en maakt goede verbinding met de groep en krijgt iedereen mee aan het rollen.
   Een goed verzorgd kinderfeest waar gezelligheid, pret, sportiviteit en humor bij elkaar komen.
   Echt een aanrader!!!
   Dank je wel ?

   Reageren
 15. Kristin

  Vrijdag 14 februari de 12e verjaardag van onze dochter bij Bubble gevierd en dat was een groot succes! Alle kinderen vonden het geweldig!! Volgend jaar komen we terug voor het feestje van onze jongste dochter.
  Renate begeleidt het feestje met super veel enthousiasme. Dankjewel voor de geslaagde middag!

  Reageren
 16. Nicolien

  Wow, wat een geslaagd feestje vanmiddag!! Alleen maar blije kinderen. Afwisselende spelletjes, voor ieder kind wat wils, Top begeleiding!
  Hartelijk dank!

  Reageren
 17. Marjon

  Wat waren het leuke feestjes vandaag! Twee feestjes achter elkaar gegeven vandaag. Renate draait haar hand hier niet voor om. Zowel onze dochter van 11 en onze dochter van 9 heeft met haar vriendjes en vriendinnetjes genoten. Alleen maar lachende gezichten gezien. Allerlei soorten spelletjes gedaan voor ieder wat wils. Ook na afloop allemaal appjes van ouders gekregen dat de kinderen het zo leuk hebben gehad. Kortom geslaagd. Nogmaals bedankt!

  Reageren
 18. Elise

  “Wat was dit een super gaaf kinderfeestje, leukste ooit!!” was de reactie van onze dochter en de vriendjes en vriendinnetjes die erbij waren. TOP geregeld door http://www.bubblekinderfeestje.nl
  In 2 uur tijd veel verschillende spelletjes gedaan en tussendoor ook nog lekker wat gedronken en een zakje chips gekregen.
  Aanrader!!!

  Reageren
 19. Marjolijn

  Superleuk kinderfeestje gehad. Enorm gelachen, goede begeleiding, veel spelletjes die kinderen aanspreken.
  Topfeestje, dank je wel!!

  Reageren
 20. Brenda

  Vandaag kinderfeestje gehad van onze zoon. De jongens zaten te stuiteren thuis aan tafel en in de auto maar op de terugweg waren ze rustig.
  Wat hebben ze genoten van de middag. Lekker uitrazen in de bubblebal. Er werden leuke spelletjes gedaan maar ook mochten ze zelf vrij spelen met de ballen.
  Was echt super. De jongens waren stuk voor stuk erg enthousiast en vonden dit het leukste feestje ooit.
  Bedankt voor de begeleiding. Het was helemaal top!

  Reageren
 21. Floor Soeteman

  Vandaag hebben wij het kinderfeestje van onze dochter gevierd met een Bubbelbalkinderfeestje: wat een succes!!! Mijn dochter werd 8 en is best klein van stuk, maar ze kon het toch de 2 uur volhouden! Haar vriendinnen en vriendjes waren net zo enthousiast als zij was. In het begin moesten ze wennen en aftasten wat ze allemaal met de bubbelbal konden doen, maar toen ze het eenmaal door hadden waren ze niet te stuiten. Vrij botsen, koprollen, allerlei spelletjes en vooral heel veel plezier! Begeleidster Renate zorgde ervoor dat ieder kind zich fijn en gewaardeerd voelde en maakte het met de spelletjes, de versnaperingen en de groepsfoto aan het eind tot een super feestje! En ook de ouders, opa en oma en zus (die zelf tussendoor ook nog mocht bubbelballen) hebben het ook ontzettend leuk gehad door te kijken naar al dat plezier.

  Dankjewel, namens onze dochter. En namens haar vriendjes die meerdere keren hebben gezegd dat dit het allerleukste feestje ooooooooit was!

  Reageren
 22. Didier Wuijts

  Het was echt gaaf ik en mijn vrienden hebben ons echt vermaakt. Zeker een aanrader!!

  Reageren
 23. Fadoua

  We vonden het een origineel, leuk en zeer geslaagd kinderfeestje voor Dani!
  Renate, bedankt voor de goede zorgen en begeleiding!
  Je ziet ons over 2 jaar weer met de tweeling 😉

  Reageren
 24. J. de Sousa

  De kids hebben het super gehad. De batterijtjes waren op, maar ze hebben t heel erg naar hun zin gehad!!
  Dank je en echt een top feestje!
  Renate bedankt voor de goede zorgen.

  Reageren
 25. Elysha

  Heerlijke dag gehad dankzij Renate’s goede zorgen en leuke spelletjes! Het bubbelvoetballen wordt een nieuwe traditie.

  Reageren
 26. Marjon

  Wat was dit een ontzettend leuk kinderfeestje!
  Allemaal blije gezichten. Ontzettend leuk georganiseerd.
  Omgang met kinderen super!
  Allemaal verschillende bubble spelletjes gedaan. Het één nog leuker dan het ander. Ze konden er geen genoeg van krijgen.
  Nogmaals bedankt.

  Reageren
 27. Wilma

  Wauw, dat was echt een supergaaf feestje!!! Dankjewel Renate, voor een geweldige middag. Heel veel gelachen en erg genoten. Zoalls al eerder gezegd: een echte aanrader ??.

  Reageren
 28. Marit

  Het was echt SUPPER!!!!!!! Echt een aanradertje hoor

  Reageren
 29. Sylvia

  Gisteren heeft Zoë met haar vrienden en vriendinnen een top feestje gehad. De afwisseling van de verschillende spellen en de leuke begeleiding maakte het compleet. Het was best warm weer en dat werd goed opgelost door steeds even wat te drinken. De voetbaldarts aan het einde viel goed in de smaak.
  Renate nogmaals bedankt voor het leuke feestje.

  Reageren
 30. Lisa

  Was een super leuk feestje,Yahlani heeft genoten samen met zn vriendjes. Heel goed begeleid de aller kleinste is ook heel goed geholpen door de begeleiding.
  Bedankt
  Yahlani en lisa

  Reageren
 31. Daan de Graaf

  Hallo Renate en Bas,
  Ik vierde gisteren bij jullie mijn feestje in de gymzaal.Ik vond het erg leuk dat jullie zoveel leuke spelletjes hebben bedacht,jullie waren erg opgewekt en hulpzaam. jullie hadden ook wat te drinken en te eten bij jullie, dat vond ik aardig. bedankt voor het bubble feestje.
  Groetjes Daan

  Reageren
 32. Astrid

  Ontzetttend leuke middag gehad. Wij, pappa en mamma van jarige Jesse, hebben ons prima vermaakt! En dan hebben wij alleen maar gekeken naar 10 jonge jongens die zich 2 uur lang enorm hebben vermaakt in de Bubble ballen. Wat een feest! Ook heel leuk begeleid door Renate, zelfs kleine zus heeft zich opperbest vermaakt, het kon allemaal.
  Echt een enorme aanrader.
  Het mooiste vind ik nog wel dat echt iedereen hier goed in is!!!!

  Reageren
 33. Jaap Sweben

  Wij hebben bubble voetbal gedaan als team uitje van mijn JO15 voetbal ploeg. Ondanks de pech met het weer hadden mijn spelers veel plezier. Het botsen met de bubbles was naast veel plezier ook een goede oefening voor de wat voorzichtere spelers. Verder ook nog voetbal dart erbij gedaan, dat was een mooi slotakkoord van een leuk teamuitje.

  Reageren
 34. Elisabeth

  Leuk feestje. En leuk idee om je cadeautjes te verdienen met een spel voor iedereen

  Reageren
 35. Elise

  Het was een feesje dat ik iedereen zou aanraden. Zelfs voor meisjes heel leuk. Wij hebben heel veel gelachen.

  Reageren
 36. lara

  egt een super tof kinderfeestje!!!!
  vooral door de bubbels, en het gediscussieer, sommige meiden vonden niet allen spellen leuk, maar ja, de volgende keer dan maar weer, en het lachen mat allen meiden was egt super leuk, en bedankt bas en… (~~~~~~) (jou naam ben ik vergeten :0),
  Groetjes Lara
  ( van Elise`s kinderfeestje, samen met lynn, eva, marieke, faye, mirchte, en MIJ) (en elise) (natuurlijk)

  Reageren
 37. Fam. Nobel

  Wat een leuk feest was het afgelopen zondag! Leuke spelletjes, veel variatie en veel gelachen. De jongens hebben het super naar hun zin gehad!

  Reageren
 38. Umit

  Gisteren bubblefeest gevierd voor verjaardag van mijn zoon die 11 jaar is geworden. Was erg leuk. De jongens hebben genoten, gedold met elkaar en sportief gestreden. Werd veel gelachen. In de pauzes konden ze even op adem komen.
  Bedankt Bas en wellicht tot ziens!

  Reageren
 39. Patrick van Aalst

  Hoi Renate en Bas,

  Bedankt voor de gezellige middag met het meidenfeestje van Rosalie van Aalst.

  Was goed georganiseerd en vooral erg gezellig.

  Groeten,
  Patrick van Aalst

  Reageren
 40. Rosalie

  Ik vond het een geweldig feestje. Het was heel gezellig en heel erg bedankt Bas en Renate.?
  Groetjes Rosalie

  Reageren
 41. A van t Hof

  Bedankt voor het fantastische kinderfeestje. Bastiaan heeft het met z’n 8 vrienden en vriendin erg naar hun zin gehad! Jullie omgang met de kinderen en de humor is een compliment waard! Tot de volgende keer! Groetjes van de familie van t Hof

  Reageren
 42. Jolanda van Dijk

  Vanmiddag met onze zoon Jayden dit super leuke feestje gehad ondanks dat hij het even spannend vond in het begin. Wat een een professionele begeleiding al niet kan doen heel veel afwisseling in het aanbod van spellen. Verder een dikke pluim voor de omgang met kinderen iedereen was tijdens de rit naar huis er nog vol van….. Bas en Renate heel erg bedankt voor het leuke feestje!

  Reageren
 43. Irene

  SUPER leuk kinderfeestje. Het laatste kinderfeestje van onze zoon, dus met een groep jongens van 11, 12 jaar bubble games spelen. Geweldig, veel afwisseling in de spellen, zodat ze ook weer even op adem kunnen komen. Begeleiding is goed en enthousiast! Zeker een aanrader. Bubble games, bedankt voor de hele leuke middag, de kinderen hebben het heel goed naar hun zin gehad!!!!!

  Reageren
 44. Esther Wiegmann

  Wat hebben wij een leuke middag gehad. Kinderfeestje van Jill met 9 vrienden. Het was een groot feest , heel veel lol gehad en vooral veel gelachen. Bas en Shannon waren super leuk met de kids. Heel veel spelletjes gedaan en heel divers. Echt een aanrader voor een feestje. Zal het zeker voor promotie! Bedankt voor de gezellige middag. Jill heeft een TOP feestje gehad!

  Reageren
 45. Tessa

  Wat heeft onze zoon een fantastisch kinderfeestje gehad! Veel diversiteit aan spelletjes en allemaal met de bubble bal. Renate en Bas zijn super begeleiders die naar mijn idee alle kinderen wel aankunnen. Ook fijn even de pauze tussendoor. Konden de kinderen even op adem komen en dat was soms wel even nodig na al dat geren en gerol!

  Reageren
 46. Anniek

  De jongens hebben genoten vandaag! Heerlijk beuken, koprollen, rennen. Ook goede combi met wat rustigere spelletjes. Goede leiding, goed enthousiasme! Leuk verzorgd’! Dankjewel!

  Reageren
 47. VERA DILL

  lieve Bas en Renate we hebben het erg naar ons zin gehad we zouden wel nog uren door gaan :}
  liefs QUINN MADELIEF KYO VERA ANNELOES EN ANDERS

  Reageren
 48. Thomas

  Geweldig! de kinderen hebben genoten, het leukste feestje ooit! werd er volmondig
  gezegd
  Bedankt!

  Reageren
 49. N. Yassen

  Bedankt Bas & Danny! Tarik vond het geweldig!! Zijn vrienden & vriendinnen willen volgend jaar ook een bubblekinderfeestje, dus jullie gaan het druk krijgen?.

  Reageren
 50. Alex & Monique

  Hallo team Bubble Kinderfeestje,

  Wat een geweldig feest maken jullie ervan!! Iedereen heeft enorm genoten. Lieke zei net dat dit haar leukste kinderfeestje ooit was, dat rollen met de ballen vond ze het allerleukst. En voor ons als ouders………is het een heerlijk relaxed kinderfeest, waarbij alles voor je wordt georganiseerd. Enorm bedankt.

  Groeten,

  Alex en Monique

  Reageren
 51. Patricia

  Onze dochter Zoë heeft samen met haar vriendinnen Sofie, Eva, Zoë, Merel, Evi, Yara en Mislina een super leuke middag gehad !! Beetje jammer dat het weer niet echt mee zat… maar ook in de regen hadden de meiden de grootste pret! Dit kwam zeker ook door het enthousiasme van Renate en Bas. Bas onderste boven in de bubble-bal en bil(lie)schieten waren de meiden’s favourieten, hihi. Namens ons allemaal: bedankt!
  En we zullen zeker reclame voor jullie gaan maken 😉 Groetjes…

  Reageren
 52. Ramon van Someren

  Vorige week woensdag een Bubble kinderfeestje gehad.. Echt superleuk gedaan!!
  2 uur vermaak voor de jongens en dat is echt genoeg aan het einde zijn ze echt uitgeput.
  Ze vonden het allemaal supercool..
  In die 2 uur doen ze diverse spelletjes en wedstrijdjes die allemaal leuk zijn..
  En aan het einde natuurlijk een voetbal wedstrijd..
  Echt een aanrader voor een kinderfeestje..
  Helemaal top!!

  Bedankt voor de leuke middag.

  Reageren
 53. Marijke van Leeuwen

  Op zondag 3 april jl hebben wij het kinderfeestje van mijn dochter bij Bubble feestje gevierd. De meiden en moeders hebben het enorm naar hun zin gehad. Heerlijk actief met heel veel lol. Verder wil ik de begeleiding een dikke pluim geven. Deze gingen zo goed met de meiden om. Echt je geld waard.

  Reageren
 54. René en Mariska

  Onze zoon Joran heeft zijn kinderfeestje bij Renate en Bas gevierd met de bubbleballen. We hebben ontzettend veel enthousiaste reacties gehad! Het was erg leuk georganiseerd met veel afwisselende spellen, lekker buiten, met de mogelijkheid naar binnen te gaan bij een slecht weersvoorspelling. Zoals iemand riep : best party ever!!!

  Reageren
 55. Chris Fletterman

  Ik heb een ontzettend leuk feestje gehad! Ik zou het iedereen aanraden!

  Reageren
 56. Sandra

  Top feestje! De kinderen hebben stuk voor stuk genoten. Volgend jaar weer. Bedankt! Jullie hebben het superleuk gedaan.

  Reageren
 57. Manon

  Het was SUPER leuk! Spierpijn hebben we zeker,maar dat is het waard!
  Kontjeknal en koprol was top om te doen. Renate en Bas jullie zijn grappig en gezellig. Zo enthousiast hoe jullie het feestje verzorgen. !TOP!

  Reageren
 58. Annabelle

  Het was een geslaagd feestje! Na het feestje krijg je wel heeeeeeeel veeeeeeel spierpijn :)! En Bas was ook heel aardig en grappig! Het is een hele leuke ervaring en je moet het echt een keer doen! Super bedankt voor het feestje!

  XXX Annabelle

  Reageren
 59. eline

  Het was super leuk en bas was heel grappig moet je zeker heen gaan met je feestje
  Xxxeline

  Reageren
 60. Marie-Ellen

  De kinderen hebben genoten! Als ze het er nu, twee weken later, nog over hebben schieten ze weer in de lach.
  Het programma zit goed in elkaar, prima afwisseling tussen spel, competitie en vrij spelen. Leuke begeleiding, kortom een top feestje!
  In februari een buiten feestje houden is altijd een beetje tricky maar we konden kort voor het feestje nog besluiten om naar binnen te gaan, ideaal!!

  Reageren
 61. Willem

  Ik vond mijn feestje super leuk. Het was heel grappig om te doen.

  Reageren
 62. Anita

  Gisteren hebben we het feestje van onze tweeling gevierd met bubble games. Wat een superleuk feest was het! De vrienden raakten er niet over uitgepraat vandaag op school!!! Renate en de rest van het bubble team dankjewel!!!! We hebben genoten!

  Reageren
 63. Annemieke

  Beste Renate en Bas,
  Bedankt voor het geweldige Bubble-feestje van afgelopen zondag! Thijs (9) vond het ‘heel leuk/een topfeest’!
  Met totaal 18 kinderen in 4 teams hebben ze veel lol gehad tijdens de diverse spelen en konden ze hun energie goed kwijt.
  Daarnaast was de begeleiding door jullie super.
  Een aanrader voor iedereen en zeker voor herhaling vatbaar!!!!

  Reageren
 64. Noon

  Het was super dit vond ik het leukste feestje van heel mijn leven!
  Het is leuk om sommige mesen van je af te stoten, en dat je dan omrold

  Ik hoop tot de volgende keer!!!!!

  Groetjes Noon (van Davids feestjes 2-12-2015)

  Reageren
 65. David

  WAT WAS FIT FANTASTISCH LEUK!!!!!
  Ik en mijn vrienden hebben veel lol gehad op dit feestje echt heel leuk en ook origineel.
  Ze legden alles goed uit en ik heb het als jarige erg naar mijn zin gehad!!!
  Dit is echt een aanrader ik kan niet wachten tot de volgende keer!!!!! X-D

  Gr. David 12 Jaar

  Reageren
 66. Sandra Deckers-Joosen

  WAUW!!!
  Wat hebben de boys een lol gehad.
  Het feestje vond 2 weken geleden plaats en op school wordt er nog steeds over gesproken.
  Jarno voelt zich nog steeds apetrots dat hij zo’n cool verjaardagsfeest heeft gegeven.
  Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen.

  Reageren
 67. Evelien

  Beste Bas en Renate,

  Super bedankt voor het geslaagde feestje van vanmiddag! De jongens hebben genoten! En jullie zijn samen ook een goed duo! Lekker gek doen met de jongens, en zorgen voor leuke spelletjes. En tussendoor nog even een drankje en een chipje! Bedankt voor de geslaagde middag!

  Reageren
 68. Sandra

  Bas en Renate, wat een feestje was dit! We hebben echt ontzettend gelachen en gestuiterd ??! Jullie zijn echt heel goed omgegaan met deze gastjes van 9 jaar die soms niet allemaal luisterden… Het is origineel, goed verzorgd (drankje, chips en de verrassing) en hilarisch! Een aanrader!!! Mijn dochter wil ook volgend jaar maar dan is ze net 8 en al haar vriendinnetjes nog 7 dus zal het jaar erna worden! Tot ziens sowieso! We gaan jullie zeker nog een keer boeken! Veel succes

  Reageren
 69. Nienke

  Super leuk bubblefeest gehad met 8 vol enthousiaste kinderen! Een aanrader!

  Reageren
 70. Monique van Drunen

  Beste Renate en Bas,
  We hebben vanmiddag een zeer geslaagd feestje gevierd. Sjoerd en z’n vriendjes hebben genoten!
  Bedankt en een echte aanrader!

  Reageren
 71. Richard

  Vorige week in het Excelsior Stadion i.h.k.v. een vrijgezellenfeest bubblevoetbal gespeeld, verzorgd door Renate en haar dochter. Ondanks de hitte hebben we een topmiddag gehad. De verschillende spellen werden goed begeleid en de verzorging was prima in orde met voldoende drinken. Het bubblevoetbal leverde wat spierpijn op, maar ook een onvergetelijke middag!

  Reageren
 72. Tom Jansen

  Jasper heeft met zijn vriendjes een ontzettend leuk feestje gehad (31 mei). Het regende geheel tegen de voorspelling in, maar dat mocht de pret geheel niet drukken. Renate en Bas hebben voor een onvergetelijke middag gezorgd, met heel veel verschillende leuke spellen.

  Reageren
 73. Miriam Jansen

  Geweldig bedankt Renate en Bas, voor een superleuk feestje voor onze zoon Sem die 9 is geworden. Wat hebben we gelachen om de mannen in die ballen! Ze stuiterden alle kanten op en vonden werkelijk elk spel dat jullie uitlegden, fantastisch!
  Goed verzorgd is de pauze tussendoor met drinken en wat lekkers.

  Wij als vader en moeder hebben alle tijd en rust gehad om mooie foto’s en video’s te maken.

  Een topfeestje! Wij komen zeker terug!
  Heel veel succes verder!

  Reageren
 74. Sabrina v.d Boon

  Renate en Bas , ontzettend bedankt voor het super leuke geslaagde kinderfeestje van mijn zoontje !! Alle kids hebben genoten ! Goede begeleiding ,prima locatie en goed georganiseerd.Een echte aanrader! Ook ideaal dat dit feestje altijd door kan gaan of het nu slecht weer is of goed weer , ga zo door en nogmaals bedankt!

  Reageren
 75. Shira Winterkamp

  Wat een succes is dit kinderfeestje. Onze zoon kai had in totaal 11 kinderen uitgenodigd en ze vonden t allemaal geweldig. Renate en Bas zijn super begeleiders met oog voor de kinderen en met name t plezier voor de kinderen staat bij hun voorop. Een echte aanrader. En ondanks 32 graden hitte weten zij tijdens de middag hier en daar de nodige verkoeling aan te brengen. Superbedankt team bubble kinderfeestje.

  Reageren
 76. Annelies

  Precies zoals onze zoon Mathijs het in gedachten had: een actief feestje voor jongens én meisjes. Zowel de jarige als de gasten hebben genoten van de leuke spelletjes en vriendelijke begeleiding. Bedankt!

  Reageren
 77. sandra

  Maddy en haar 9 vriendjes en vriendinnetjes hebben een fantastisch feest gehad. De begeleiding is goed, de spelletjes zijn leuk en ook voor de ouders groot vermaak om de kinderen zo te zien rolle bollen.
  Kortom een aanrader!!!

  Reageren
 78. June

  Was een heel leuk kinderfeestje heb genoten gelachen en nog meer en bas was ook grappig hahah top graag nog een keer

  Reageren
 79. Henk en Bellinda

  Kjelt heeft zondag zijn 9e verjaardag gevierd met een Bubble-feestje,
  er waren 8 jongetjes en ze hebben het alle 8 geweldig gehad!
  Het was mooi weer, ze werden heel erg leuk begeleid door Renate en haar schoonzoon.
  Er waren jongens die ik hoorde zeggen; dit is het leukste feestje dat ik ooit heb gehad en er waren er ook 2 die zelf ook zo’n feestje willen geven!
  Bedankt voor de fantastische dag!!!

  Reageren
 80. Desiree

  Onze zoon Calvin heeft hier zijn kinderfeestje gehad en heeft het erg naar z’n zin gehad!! Ook de andere kinderen vonden het erg leuk, en ik hoorde verschillende kinderen op de terugweg in de auto al zeggen “dat wil ik ook gaan doen met mijn kinderfeestje” !!

  Zeker een aanrader!!!!!

  Groetjes,
  Desiree

  Reageren
 81. Marcel

  Mijn zoon werd 9 en was op zoek naar een origineel, stoer en sportief kinderfeestje. Afgelopen woensdag was het zover… de Bubble Games! Die Bubbles zijn fantastisch, alle 9 jongens (tussen de 9 en 10 jaar) hebben het super naar hun zin gehad (en wij als ouders ook hard gelachten). Ze hebben het er nog over op school… dat het zo leuk was (…en dat ze spierpijn hadden).
  Renate en Bas deden het heel leuk, voelden de dynamiek in de groep goed aan en daardoor werd het een gevarieerde middag met een hoop lol en energie! Nogmaals dank daarvoor. Al met al: zeker een aanrader!

  Reageren
 82. Esther

  Leuk feestje gehad vandaag, kinderen waren erg enthousiast!
  lekker buiten, mooi weer, veel variatie, erg leuk!

  Reageren
 83. Fam de man

  Het kinderfeestje van onze zoon was echt supper leuk. Ze waren met z’n 6 jes 3 tegen 3. De verschillende spelletjes die gedaan worden maakt het dat ze geen tijd hebben zich te vervelen.
  En lekker variabel. Echt weer eens iets heel anders dan standaard. Leuk team ook! Ik zou zeggen tot de volgende x. Groetjes.

  Reageren
 84. Claudia de Ruiter

  Afgelopen woensdagmiddag Milan z’n kinderfeestje gevierd, helaas door het weer moest het binnen maar dat was ook echt super!!
  Wij waren met 8 jongens en wat een lol hadden die gasten en wij ook.
  Echt een aanrader dit feestje.

  Reageren
 85. Brenda

  Het kinderfeestje van Jarno was volgens zijn klasgenootjes het beste feestje ever!
  Ze waren super enthousiast. Ook goed georganiseerd. Een echte aanrader!

  Reageren
 86. Vera

  Heel leuk bubble verjaardagsfeestje, alle kinderen vonden het heel erg leuk.

  Reageren
 87. Mara

  Wat een geweldige ervaring was het afgelopen zondag. Mijn vriendinnen en ik hebben een super leuke dag gehad en er helemaal op “losgebeukt”. Echt een aanrader voor kinderen die een sportieve en gezellige verjaardag willen vieren. De begeleiding door Renate en schoonzoon verdient een pluim. Hopelijk tot een volgende keer…..

  Reageren
 88. patricia

  De Kids hebben een superleuke middag gehad alle 8!! Ze waren allemaal enthousiast en uitgeteld

  Reageren
 89. Boaz

  Het was superrrrrr leuk maar soms ook wel een beetje pijnlijk… maar dat went wel 🙂

  Reageren
 90. Lena

  De leukste feestje die ik tot nu toe heb gehad.Idereen vond het leuk,niet alleen de kinderen maar de ouders ook.Ik raad jullie echt aan om daar je feest te gaan fieren.Veel plezier:)

  Reageren
 91. John en Cisca Hartman

  Bedankt voor een geslaagd feestje! De kids raakten in de auto niet uitgepraat.

  Reageren
 92. Esther den Herder

  Ik wilde voor mijn zoon Daniël een origineel en leuk feestje organiseren. Zo kwam ik terecht bij Bubble kinderfeestje….. Lopen, rennen, springen en zelfs rollen in een bal, allerlei Bubble Games proberen! Wat een lol hebben de kids gehad. En wij trouwens ook! Alles was perfect georganiseerd door Renate en Bas. De kinderen vonden het “het leukste feestje ooit”! Bedankt voor de geweldige leuke en gezellige middag!

  Reageren
 93. Corrie van der Wal

  Jaarlijks vieren wij in september Familiedag. Dit jaar hebben we een Bubble Kinderfeestje gedaan. Het was een groot succes. De volwassenen konden weer eens kind zijn en de kleintjes hebben zich ook erg vermaakt. Zeker een aanrader!!! Bedankt Bubble Kinderfeestje.nl

  Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.