Prijzen

Prijzen Bubble Kinderfeestje

Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen van een Bubble kinderfeestje. Ieder kinderfeestje wordt op maat samengesteld met Bubble Games.

Het minimale aantal kinderen voor een Bubble Kinderfeestje is zes. Er is geen maximum aan verbonden. De minimum leeftijd is 8 jaar, er is geen maximum.


Prijs

Prijs per kind: €15,-*
Tijd: +/- 2 uur

Het is mogelijk om het feestje compleet te maken met 2 keer frisdrank & een zakje chips. Tevens ontvangen alle kids aan het einde van het feestje een kleine Bubble verrassing. De meerprijs hiervoor is €2,50 per kind.

Wilt u het feestje afsluiten met een Bubble menu (enkel mogelijk op zaterdag & zondag)? Dit kan voor €5 per kind! Het Bubble menu bestaat uit:

  • Bakje patat
  • Snack. Keuze uit: kroket, frikandel of kaassouffle
  • Saus. Keuze uit: mayo, ketchup, curry, joppie of pindasaus
  • Feestje fris. Keuze uit: sinas, cola, cassis, fristi, sprite, ice-tea, spa of appelsap

Voetbal Darts

Het is bij ons ook mogelijk om Voetbal Darts bij te boeken tijdens het kinderfeestje van uw zoon/dochter. Tegen een meerprijs van €25,- kunt u als 1 van de eerste kennis maken met deze nieuwste rage. Benieuwd wat Voetbal Darts is? Klik hier.

Locatie (Schiedam)

De hierboven genoemde bedragen zijn prijzen voor een kinderfeestje op onze locatie in Schiedam (Zuid-Holland). Onze locatie is buiten op kunstgras. Houd hiermee rekening bij de kledingkeuze.

Eigen locatie

U dient te zorgen voor een ruimte minimaal ter grootte van een kwart voetbalveld met mogelijkheid voor opblazen van ballen. Dit kan door middel van een stroompunt of een aggregaat. De ondergrond dient van gras, kunstgras of zand te zijn. Ook is het mogelijk om het in een gymzaal of sporthal te houden als u deze zelf wilt afhuren. Er wordt een extra prijs berekent van €0,40 per km Kinderfeestje binnenvanaf onze locatie aan het Trimpad. Wij komen op locatie tot maximaal 50 km van Schiedam. Voor de exacte prijsberekening maken wij graag een offerte voor u. Vul via de volgende link u gegevens in voor een offerte op maat: beschikbaarheid aanvragen.

Voor de feestjes op eigen locatie gelden andere tarieven:
6-8 kinderen €130
9-10 kinderen €150
10+ kinderen €15 per kind

Het is ook mogelijk om een Bubble kinderfeestje binnen te houden. Tegen een kleine meerprijs (rond de +/- €25,- in Schiedam, afhankelijk van locatie/grootte groep) gaan wij opzoek naar een geschikte zaal om het feestje te vieren. Indien u een feestje binnen wilt vieren bij u in de buurt, dient u zelf het zaaltje te regelen.

*Op de prijsberekening zijn de algemene voorwaarden van toepassing.