Voetbal Darts

Nieuw: Voetbal Darts!voetbal-darts

Vanaf heden is het bij Bubble Kinderfeestje mogelijk om tijdens jouw feestje ook een potje voetbal darts te spelen! Lukt het jou om de bal in de Bulls-Eye te schieten? Of ga je zelfs voor de 60 punten met de triple twintig? Vanaf nu hebben jullie de kans om dat uit te testen!

Tijdens een potje voetbal darts komen jij en jouw vriendjes er achter wie de beste traptechniek heeft. Elk vak is een ander aantal punten waard. Tijdens dit nieuwe spel strijden twee teams tegen elkaar om de trofee ‘Dart King’. Het team met de meeste punten, wint.

Voetbal darts is niet alleen leuk voor de voetballers onder ons. Ook voor de niet-voetballers is het leuk om zo veel mogelijk punten bij elkaar te sprokkelen. De ballen waarmee geschoten wordt zijn geen standaard voetballen. Het gaat dus niet om brute kracht, maar meer om precisie en… geluk!

Verschillende spelletjes

Tijdens Voetbal Darts zijn er verschillende spellen te spelen. Zo kun je het normale 501 dart spel doen. Tijdens dit spel hebben 2 teams of kinderen 501 punten en moeten ze zo snel mogelijk naar de 0 zien te komen. De punten die bij elkaar geschoten worden, worden van de 501 score af getrokken. Zoals in het echt, moet ook tijdens Voetbal Darts geëindigd worden met een dubbel. Bij het echte darts is dat moeilijk, maar probeer maar eens schietend de dubbel 5 te raken! Naast het traditionele 501 is er ook een iets makkelijkere variant. Tijdens een normaal potje Voetbal Darts is het de bedoeling dat er zo veel mogelijk punten verzameld worden. Ieder kind mag 3 keer 3 ballen op het dart bord schieten. De scores worden bij elkaar opgeteld en het team met de meeste punten wint.

NIEUW IN NEDERLAND

Op dit moment is Bubble Kinderfeestje een van de weinige bedrijven waarbij je een potje voetbal darts kan spelen. Wil jij 1 van de eerste zijn die dit leuke spel uitprobeert? Boek het dan bij tijdens jouw kinderfeestje!

Voor slechts €25,- euro extra kun jij tijdens jouw kinderfeestje voetbal darts spelen. Benieuwd wat voetbal darts is? Bekijk dan hieronder het filmpje.