Team

Het team

Het team van Bubble Kinderfeestje bestaat van origine uit 2 personen; Renate & Team bubble kinderfeestjeBas. Samen zijn zij in 2014 met het idee gekomen om Bubble Voetbal mogelijk te maken als kinderfeestje. Nadat zij beide kennis hadden gemaakt met Bubble Voetbal, waren ze erg enthousiast. Ze vonden het zelf erg leuk om te doen, maar dachten dat het nog leuker zou zijn voor kinderen. Toen is het ”bubble balletje” gaan rollen en zijn ze samen gestart met Bubble Kinderfeestje.

Een idee omzetten naar acties vergt het een en ander aan voorbereiding. Tijdens de voorbereiding kwamen beide erachter dat je ook andere leuke dingen kan doen met de bubble ballen. Hier is het idee van de Bubble Games uiteindelijk uit voort gevloeid. Bubble Voetbal is erg leuk om te doen maar andere bubble games zoals ‘bump de jarige’ doen er zeker niet voor onder.

Hieronder zullen beiden leden van het “Bubble Kinderfeestje Team” zich kort voorstellen.


Renate

Al langer liep ik met de gedachte om leuke kinderfeestjes te gaan organiseren. Totdat ik Bubble Voetbal ontdekte. Alles wat naar mijn idee een kinderfeestje moet bevatten is actief bezig zijn, veelzijdigheid, en vooral veel lol hebben. Natuurlijk met drinken en lekkers. Dit alles is gegarandeerd met onze bubble kinderfeestjes. Ik heb 25 jaar gymnastiekles gegeven en sinds een aantal jaar voetbal ik zelf. Het is superleuk om dit samen te combineren en voor de jarige met zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes een top feestje met Bubble Games en een potje Bubble Voetbal te organiseren.

Bas

Toen ik in 2013 voor het eerst een filmpje voorbij zag komen met Bubble Voetbal wist ik meteen zeker; dat wil ik ook doen. Ik heb het filmpje wel 10 keer bekeken. Dat ik er nu echt iets mee doe is voor mij ideaal; werken met dingen die ik leuk vind. Daarnaast vind ik het ook leuk om met kinderen te werken. Mijn enthousiasme werkt vaak aanstekelijk bij kinderen. Nieuwe outfits bubble
Tijdens de Bubble Games kan ik me daarom lekker laten gaan.